Escade kunststof
gevelbekleding

Eenvoudig te monteren in 7 stappen

Wij helpen je graag een handje met het bereiken van het perfecte resultaat voor jouw project. Vind hieronder de do's and dont's en montage instructies de Escade gevelbekleding. 

Kunststof gevelbekleding

Maak kennis met Escade, dé innovatieve kunststof gevelbekleding die elke geveltoepassing transformeert. Geniet van de prachtige uitstraling van hout gecombineerd met de duurzaamheid van kunststof, waardoor je niet alleen op arbeidskosten bespaart, maar ook op materiaal- en onderhoudskosten. Dankzij ons unieke systeem is Escade in slechts 7 eenvoudige stappen te monteren, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie.

Bovendien elimineert Escade de noodzaak voor schilderonderhoud; een simpel doekje eroverheen en je gevel blijft stralen als nieuw. Kies voor Escade en ervaar het gemak en de schoonheid van onderhoudsvrije gevelbekleding!

Geschikt voor elke klus

Of je nu een tiny house, grote villa óf tuinhuis bezit; Escade kunststof gevelbekleding is geschikt voor elk nieuwbouw-, verbouw- en renovatieproject! Meer informatie? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Opgebouwd voor jouw gemak

Het beste van kunststof, verwerkbaar als hout

Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van Escade gevelbekleding. Onze gevelbekleding combineert een massieve kern met een prachtige designfolie en subtiele houtstructuur, waardoor het niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk! 

 

Met een gelijke basisopbouw en ingeperste houtnerfstructuur bieden onze geveldelen hetzelfde warme gevoel als echt hout, maar dan met alle voordelen van kunststof. Of je nu kiest voor een horizontale of verticale toepassing, met Escade gevelbekleding geniet je van ultiem verwerkingsgemak. Transformeer jouw project met de betrouwbare keuze voor Escade gevelbekleding!